Ana Sayfaya Dön

Hesabını Sil

somnara hesabının ve verilerinin kalıcı olarak silinmesini talep et

Uyarı: Bu işlem geri alınamaz

Hesabın silindiğinde, tüm verilerin sunucularımızdan kalıcı olarak kaldırılacaktır. Buna tüm rüyaların, yorumların ve kişisel bilgilerin dahildir.

Neler silinecek

  • Tüm kayıtlı rüyaların ve günlük girişlerin
  • Tüm yapay zeka tarafından oluşturulan rüya yorumları ve içgörüler
  • Tüm oluşturulan rüya görselleştirmeleri ve görseller
  • Profil bilgilerin ve kişisel ayarların
  • Mağaza abonelikleri, Google Play veya App Store üzerinden iptal edene kadar etkin kalır

Hesabını nasıl silersin

  1. Cihazında somnara uygulamasını aç
  2. Ayarlar'a git (alt gezinme menüsü)
  3. Hesap Ayarları'na in
  4. "Hesabı Sil" seçeneğine dokun
  5. Onay adımlarını takip et ve kalıcı silme işlemini onayla

Hesabını silmeden tek tek rüyaları sil

Kaldırmak istediğin rüyayı aç, “Rüyayı Sil” seçeneğine dokun ve onayla. Rüya ve ilişkili yorum verileri kalıcı olarak silinir. Belirli verileri silme konusunda yardım istemek için aşağıdaki destek seçeneğini de kullanabilirsin.

Önce verilerini dışa aktar

Hesabını silmeden önce rüya günlüğünü dışa aktarmanı öneririz. Bunu uygulamada Ayarlar > Verileri Dışa Aktar kısmından yapabilirsin.

Yardıma mı ihtiyacın var?

Hesabını silerken sorun yaşıyorsan veya süreçle ilgili soruların varsa destek ekibimizle iletişime geç.

Hesap silme talepleri geçerli veri koruma yasalarına uygun olarak işlenir. Verilerin, talebinden sonraki 30 gün içinde silinecektir.